Цитата:
Сообщение от AlexanderN
Пришол ответ с манбуша.
и вот, что они ответили
Dear friend ,
Pls see the following reply .
1.The the numbers and writing on the dial could be luminous .
2、3 .Arrows could be luminous and Installing crown "diamond”is aviable .But the factory has the requirements of MOQ .
If we change it as required ,the MOQ is 100 pcs ,the price is $ 25.0 higher per piece . The MOQ is 3000pcs ,the price is $5.0 per piece .
4.It is possible .But price will be $5.0 higher per piece .
You could let me know your required packaging .We could accept paypal ,western union and T/T .
Could you let me know your country ,so that I could check it .
About the manufacture ,it differs from your requirments and quantity .You could let me know first ,then we can confirm it to you .
Looking forward to your reply .
|
Дарагой друк!
Зацени наш тебе ответ.
1. Цифири и надписи на цифере не проблема сделать светящимися
2, 3. Стрелки тоже можно покрыть люмом, а также без проблем поставить головку "брульянт". Одначе наша фабрика требует знать,
сколько этой байды тебе потребуется. Если 100 штук, то цена увеличится на 25 баксов за штуку. Если 3000 штук, то всего на пятерку.
4. Да не вопрос. Но заплатишь еще пятерку за каждый айтем.
Дай нам знать, какая тебе требуется упаковка. Да, чуть не забыл, мы принимаем пайпал, вестерн и еще какую-то неведомую фигню.
И вообще, чувак, ты бы написал, откуда ты, дабы мы поняли. Что касается того, сколько мы будем это клепать, то это зависит от количества и от твоих пожеланий.
Сначала озвучь, потом будем уточнять.
Ждем ответа, как соловей лета
Тваи любимые кетайцы